Onze praktijk | SpreekurenVoor alle spreekuren maakt u eerst een afspraak via de assistente van de huisarts of via mijn gezondheidsnet.


Let op: in de vakantie van uw huisarts geldt de waarneemregeling!

Spreekuur huisarts:

Elke werkdag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden.
Op maandag, dinsdag en vrijdag is Irene Muskens aanwezig op de praktijk. Op donderdag doet ze spreekuur in verzorgingshuis Glorieux.
Op maandag, woensdag en donderdag is Gijs Boereboom aanwezig op de praktijk. 

Spreekuur assistente:
Elke werkdag houdt de assistente een spreekuur voor o.a het aanstippen van wratten, het verwijderen van hechtingen, zetten van injecties, meten van de bloeddruk, oren uitspuiten, cervixuitstrijkjes. Dit spreekuur is alleen op afspraak. U kunt de afspraken zelf digitaal inplannen via www.MijnGezondheid.net (Mgn)

Spreekuur Zorgprogramma's Astma/COPD, Diabetes, Hart-en Vaatziekten en GGZ:
Voor het maken van een afspraak bij een van onze praktijkondersteuners kunt u ook zelf een afspraak digitaal inplannen via www.MijnGezondheid.net (Mgn).
Afspraken bij de praktijkondersteuners uit het GGZ zorgprogramma moeten nog wel telefonisch worden gemaakt via de assistente. 

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker:
In onze praktijk maakt de assistente de uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Als u de oproep krijgt kunt u met haar een afspraak maken. 

Nieuws en mededelingen
Herman Looman gaat onze praktijk verlaten.
Geplaatst: 18 mei 2022
Per 1 Juni gaat Herman Looman, praktijkondersteuner GGZ, ons centrum verlaten. Hij zal worden opgevolgd door Duygy Akinci.

Lees meer
Patientenstop
Patientenstop
Geplaatst: 25 april 2022
Huisartsencentrum Parklaan, praktijk van Irene Muskens is vol

Lees meer
 Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Geplaatst: 28 maart 2022
Op 14 maart 2022 is de bewustwordingscampagne #brengonsterug gestart. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het juist retourneren van overtollige medicatie.

Lees meer