Praktijk medewerkers | Huisartsen


Irene Muskens
BIG: 19912221901

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Sinds 2013 ben ik werkzaam als huisarts. Ik ben geboren in het Brabantse Drunen. Inmiddels daarnaast moeder van 3 kinderen.
Na een studie Geneeskunde en de huisartsenopleiding in Maastricht ben ik in diverse praktijken werkzaam geweest. Per 1 oktober 2021 heb ik de praktijk overgenomen. Ik werk met veel plezier samen met mijn collega's op de Parklaan en hoop samen met hen waar nodig voor u klaar te staan.Gijs Boereboom - Huisarts
BIG: 09917704801

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. 

In 2013 heb ik mijn opleiding geneeskunde aan de universiteit van Maastricht afgerond, waarna ik een aantal jaren heb gewerkt als algemeen militair arts op de kazerne in Oirschot. Tijdens mijn werkzaamheden als militair arts ben ik veel op oefening in het buitenland geweest en ben ik op uitzending naar Afghanistan geweest. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaringen opgedaan die tijdens mijn werkzaamheden als huisarts goed van pas komen. Ik heb recent de huisartsopleiding afgerond en gedurende het laatste jaar hiervan liep ik stage in de praktijk van Dr. Wouda, wellicht dat u mij daarvan nog kent.

Ik hoop samen met u uw gezondheid te bevorderen.
Nieuws en mededelingen
Herman Looman gaat onze praktijk verlaten.
Geplaatst: 18 mei 2022
Per 1 Juni gaat Herman Looman, praktijkondersteuner GGZ, ons centrum verlaten. Hij zal worden opgevolgd door Duygy Akinci.

Lees meer
Patientenstop
Patientenstop
Geplaatst: 25 april 2022
Huisartsencentrum Parklaan, praktijk van Irene Muskens is vol

Lees meer
 Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Geplaatst: 28 maart 2022
Op 14 maart 2022 is de bewustwordingscampagne #brengonsterug gestart. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het juist retourneren van overtollige medicatie.

Lees meer